Gratis dating apps til dig

Skrevet af Nina - June 01, 2018

Gratis dating apps til dig

Jeg fik min første mobiltelefon, da jeg var 16. Mine forældre købte det for mig, fordi jeg lige var begyndt at køre, og de ønskede, at jeg havde en måde at nå nogen, hvis jeg havde brug for hjælp. Jeg kunne kun ringe og modtage opkald - jeg kunne ikke tekst, tage billeder, gå online eller noget andet sådan. Det er bare den måde, hvorpå telefoner blev lavet igen da. Den kicker er jeg også nødt til at dele telefonen med min søster. SMH.

Gratis dating

Hvis folk skulle håndtere sådanne telefoner i disse dage, ville der være opstand. Men den gode nyhed er vi ikke nødt til - i løbet af få måneder har vi mulighed for at få en cool ny telefon, der kan gøre alle slags crap, herunder finde en date. Jeg er en Apple pige hele vejen, ligesom 588 millioner andre mennesker, så i dag ønskede jeg at genkende de bedste dating apps til iPhone. Psst ... der er også gratis.

Gratis dating for unge

De bedste gratis dating apps til mobilen

I stedet for at få dig til at vente, troede vi, at vi ville gå videre og dykke hovedet først i de tre øverste iPhone dating apps. Disse kan opfylde ethvert enkeltes behov uanset hans eller hendes køn, seksuel orientering, placering eller dating mål.

Gratis dating for voksne

Match

Med selskabet grundlagt i 1993 er Match det længste løbende navn i online dating branchen - endsige den homofile online dating branche. Det har været vejledningen til alle de andre websteder og apps, du ser i dag. Du kan downloade Match gratis via App Store, hvor den har tre stjerner, og det er iPad og Apple Watch også.

Om App: Med millioner af homoseksuelle er Match et godt valg, uanset om du leder efter en dato eller engagement. Når du har downloadet Match enten fra iTunes eller Google Play, kan du udfylde dine oplysninger, se profiler og fotos, få daglige kamp forslag og vise interesse på flere måder, herunder at tilføje medlemmer til din favoritliste og sende flirt blink. Det vil ikke koste dig en cent!

Gratis dating online

Når du har fået appen på din telefon, kan du udfylde oplysninger om dig selv og dine kriterier, søge gennem medlemmer, modtage kamp meddelelser, se Missede forbindelser og kommunikere (f.eks. Profiler, oprette en favoritliste og sende blink ).

Gratis dating profil

Tinder

Som opfinder af den rigtige svejsning har Tinder sat standarden for matchende værktøjer til stort set alle dating app nu. Singler elsker at være i stand til hurtigt at vurdere potentielle kampe. Tinder startede også hele GPS-matchende ting, og vi ved alle, at det ikke går overalt.

Gratis dating på nettet

Du bliver ikke nødt til at betale noget for at tilføje Tinder til din telefon, og du bliver medlem af et fællesskab på 50 millioner mennesker, der skifter omkring 1 milliard gange om dagen og går på 1 million datoer om ugen.

OkCupid

Vi vil gerne henvise kærligt til OkCupid, som blev lanceret i 2004 som dating nerds af dating industrien. Appen siger det på siden Om: "Vi bruger matematik, det fund du finder," "Math i kærlighedens navn" og "Du skal se det arbejde, der går ind i denne dårlige dreng. Algoritmer, formler, heuristik - vi laver mange vanvittige matematiske ting for at hjælpe folk til at forbinde hurtigere. "

Gratis dating sider

App er helt gratis og har altid været helt gratis. Der er mulighed for at opgradere til et A-list-medlemskab, som fjerner annoncerne på appen og giver dig mulighed for at gøre ting som at se, hvem der kan lide din profil. OkCupid er også en af de mest inklusiv dating apps, der tilbyder køn og seksuel orientering muligheder som tvekønnet og aseksuelle.

iPhones dominerer telefon industrien & disse apps dominerer mobile dating industrien!

Jeg griner, når jeg tænker på, hvordan begrænsning af min første telefon var, og at jeg stort set skulle være sammen med min søster hele tiden, hvis jeg nogensinde ville bruge den. Jeg er glad for at sige, at jeg ikke har måttet dele en telefon i lang tid, og at mine mobile oplevelser har ændret sig helt siden siden. iPhones har drastisk forbedret vores liv, og det samme gælder for dating apps ovenfor.

Gratis dating sider uden betaling