Gratis dating online - Gode råd

Skrevet af Nina - June 04, 2018

Gratis dating online - Gode råd

Kan mindfulness og online dating eksistere sammen?

Gratis dating

Lad os være ærlige - at gennemse vildmarken af online dating kan føles som at sende dit ego lige ind i et land min-felt. Ikke alene gør online dating en dømmende holdning - det kræver det. Vi finder os selv ved at lave snapbeslutninger baseret på overfladiske kriterier, og vi evalueres selv af andre. Vi er straks for gode og ikke gode nok. Med hver profil "ligesom" og returneret besked, oplever egoet en subtile rutsjebane af stolthed og ødelæggelse.

Gratis dating apps

Og de faktiske dates? De kræver den følelsesmæssige balance af en stramt reb walker. Det er ingen hemmelighed, at den gennemsnitlige person i det virkelige liv har lidt lighed med deres bedste billede, som tilfældigvis er deres profil hovedskud. Er middag for meget pres på en første date? (Ja.) Er det respektløst at danse mere end mere person ad gangen? (Nej) Hvornår er det rigtige tidspunkt for sex? (Afhænger.) I vores verden af tilbagemeldinger og kuraterede virkeligheder varierer intentioner og værdier fra person til person lige så bredt som de millioner af kanaler på YouTube. Hver person er et univers for sig selv, en algoritme af foretrukne musikgenrer og sexstillinger. Indstillingerne for dagens enkeltperson har aldrig været mere forskellige eller let tilgængelige. I mellemtiden er sand kærlighed ingen steder at finde.

Gratis dating for unge

Hvis du er den type person, der værdsætter mindfulness og meningsfuld forbindelse, kan denne rutine være mere end lidt frustrerende. Men i sandhed er det ikke noget nyt. Hver generation skriver dating reglerne i deres eget billede. Vores teknologiske fremskridt har givet os en mulighed for forbindelse, som samtidig spektakulært er et eksperiment. Mindful online dating er muligt; vi skal bare beslutte, hvordan det er gjort. Nedenfor er der 10 retningslinjer, jeg oprettede efter mange års forsøg og fejl.

Gratis dating for voksne

1) Vis din sande natur i din profil

Du behøver ikke fortælle din livshistorie, men undgå alt for åbenlyse oplysninger ("Jeg kan godt lide at rejse") til fordel for mere afslørende anekdoter ("En bog, der lærte mig meget ..."). Dette vil hjælpe med at filtrere dybere forbindelser fra overfladiske attraktioner fra starten. En tilgang jeg tager er at notere mit Instagram for at vise kvinder mine tanker og overbevisninger.

Gratis dating profil

2) vide, hvad du leder efter

Uden en spilleplan kan online dating blive en frustrerende labyrint af ubesværede swiping og dead end-samtaler. Det er ligegyldigt, om du leder efter en langsigtet partner, nye venner eller en sjov hookup. Men det betyder noget, at dine hensigter er klare. Hvis du vil være sund, er det vigtigt at vide, hvilke to eller tre ting og typer af mennesker du leder efter.

Gratis dating på nettet

3) Undgå app afhængighed

Vær ikke den fyr / pige, der obsessivt kontrollerer deres meddelelser i sociale situationer, selvom de har kontrolleret dem for 15 minutter siden. De søde nothings venter i din indbakke i aften. Sæt til side to gange om dagen for at læse og sende beskeder og udøve app abstinence resten af dagen.

4) Vær virkelig nysgerrig

Det er let at glemme, at personen på den anden side af skærmen er et levende, åndedrættet menneske. I stedet for at tænke på "hvad kan jeg få fra denne interaktion?" Vil du få en bedre chance for at gøre interessante forbindelser, hvis du går langsomt, glemmer dig selv og faktisk holder øje med den anden person.

Gratis dating sider uden betaling

5) Tag ikke afslag personligt

Snap domme er en realitet af online dating. Der er simpelthen ikke nok tid til at give det samme fokus til hver profil. Når din besked ignoreres, eller hvis nogen stopper med at tale med dig, skal du ikke bekymre dig om årsagen til det. Der kan være en million ting der foregår i den persons hoved, der ikke har noget at gøre med dig. Mød og slip hver ny profil med nåde.

6) Indstil en hensigt før hver date

Næsten alting (dates, forretningsmøder osv.) Bliver bedre, når du sætter en hensigt på forhånd. Det kan være enkelt - "Jeg vil gerne dele en meningsfuld forbindelse" eller "Jeg vil gerne lære noget nyt." Det tager ikke fem minutter at sætte en hensigt før en date, men det giver dig klarhed, formål og Tilstedeværelsens kraft.

7) Brug hinanden (for at udvide din komfortzone)

At bo hjemme er let. At møde nye mennesker kan være svært og endog irriterende. Men at gå på faste dates er en god vane, fordi det styrker os ind i ukendt territorium og holder os åbne. Prøv at møde mennesker uden for din etnicitet og social niche. Dating er som at træne. Det kan være svært, men vi går stærkere og med en bedre forståelse af os selv og verden omkring os.

Gratis dating sider

8) Drop forventninger

Forventninger er den hurtigste vej til skuffelse. Her er en nyhed flash: Ikke alle mennesker, du møder, bliver "den ene". I stedet for at forsøge at passe andre ind i en forudindtaget rolle, skal du bare forblive i øjeblikket og tillade hver interaktion at være, hvad det er. Din date kan ikke resultere i et forhold (de fleste gør ikke), men det kan stadig være en meningsfuld menneskelig forbindelse.

9) Lad det ske naturligt

Når en date går godt, tænker mænd normalt en ting (sex), og kvinder tænker på et andet (forhold). Sænk farten. Der er ikke noget galt med at hoppe i sex eller et forhold, men forsøger at haste ting fra et nødstedt kan være kontraproduktivt. Tillad dynamikken at udfolde sig naturligt. Fortsæt at have det sjovt. Obsessing om slutresultatet kan sabotere en ellers god ting.

10) omfavn brydningen op

Hvert forhold har en naturlig levetid. Det kan være en date. Det kan være en måned. Det kan være en levetid. Forsøg på at tvinge en unaturlig lang levetid til et forhold vil i sidste ende føre til vrede, ulykke og uærlig. Selvom dit ønske er at slå sig ned med "den ene", når noget ikke virker, er det vigtigt at forlade relationer så yndefuldt som du begynder dem. Bare fordi et forhold slutter betyder det ikke, at det var en fejl. Stol på, at det tjente det formål, det var meningen at tjene.