Gratis dating på nettet - er det et tal spil?

Skrevet af Nina - June 06, 2018

Gratis dating på nettet - er det et tal spil?

Du har næsten helt sikkert hørt folk sige dette mange gange: "Nå ved du bare, at det er et tal spil." De betyder normalt, at jo mere du spiller, jo større er dine chancer for at vinde, men insinuationen er også, at kvaliteten ikke er næsten lige så vigtig som mængden. For eksempel siger folk ofte, at salget kun er et tal spil. Det er "opkald til dollars". Dette indebærer, at jo sværere du rammer telefonerne, der gør salgssamtaler, jo mere vil du sælge, uanset hvor god du sælger.

Gratis dating

Jeg bliver ofte spurgt, om eHarmony er et tal spil. Jeg svarer normalt: "Det er det selvfølgelig. Er det ikke alt? "- som jeg har til hensigt at være klog og lidt sjov. Men når det er tid til virkelig at svare på spørgsmålet, er det ikke så skåret og tørret.

Gratis dating apps

Lotteriet er for eksempel ikke et "nummer spil". Godt, det er bogstaveligt talt et "tal nummer", men det spiller ikke oftere end dig at vinde. Jeg plejede at arbejde sammen med en mand, der fortalte mig hver uge, at han var "skyldig", fordi han havde spillet med de samme numre hver uge i de sidste 10 år. Da jeg forklarede, at han aldrig var skyldig, og hver lotteri tegning er et helt nyt sæt tal, troede jeg, at han skulle græde.

Gratis dating for unge

Lotterier til side tror jeg, at de fleste ting i livet er et produkt af den energi, du sætter i dem. Med online dating sites nummerering i tusindvis, er det dog svært at generalisere. Medlems Bassinerne på nogle steder er så små, at dine chancer for succes er beslægtet med mine lotteri-venners. Andre har et så begrænset middel til at dele information om dig selv, at de bare er et spørgsmål om at klikke på flere og flere mennesker. Da det er svært at bedømme en persons kvaliteter på disse websteder, håber du bare, at nogen kan lide dine kolde, hårde fakta nok til at kommunikere med dig.

Gratis dating for voksne

eHarmony har en meget stor pool af brugere og temmelig betydelige måder at udtrykke dine interesser, værdier og træk på. Så på den ene side er det et tal spil i den forstand, at det belønner handling. Der er en lille chance for, at hvis du går til flagermus i et baseball spil 1.000 gange, vil du slå bolden lige så mange gange som om du gik 10 gange, men det er ikke sandsynligt.

Gratis dating online

Den samme tænkning gælder for din eHarmony-oplevelse. Hvis du logger på webstedet, kommunikerer med dine kampe og går på 100 datoer, er du mere tilbøjelig til at møde en stor person, end hvis du gør disse ting 5 gange. I den henseende jo jo flere gange du "spiller", desto større er dine chancer for at vinde.

Gratis dating profil

På den anden side er eHarmony ikke "bare et tal spil", fordi kvaliteten af dine handlinger både på og uden for hjemmesiden har en enorm indflydelse på om du ender i et godt forhold. Du kan ganske enkelt helt sabotere din eHarmony-oplevelse og skabe en situation, hvor mængden af aktivitet du bidrager bliver meningsløs. Hvad er de mest almindelige måder, hvorpå folk gør dette?

  1. De sender ingen billeder eller frygtelig uflatterende.
  1. De udfylder ikke den skriftlige del af deres profil.
  1. De skaber urealistiske selvvalg, der gør det meget svært at finde kampe til dem.
  1. De har mangelfulde dating-færdigheder.
Gratis dating sider

Disse første tre valg forringer kvaliteten af den præsentation, de foretager til deres kampe. Ønsker du at lære dig at kende en person, der ikke har billeder og et ord svar på de spørgsmål, der var designet til at hjælpe dig med at lære mere om dem? Selvfølgelig ikke.

Er det smukt svært at finde kampe til en person, der insisterer på en hengiven muslim, der bor i Montana inden for 30 miles fra sit hjem? Det kan du tro.

Gratis dating sider uden betaling

Den fjerde grund kunne være alt fra dårlig måde til at prøve for hårdt. Vi har lavet artikler om eHarmony Advice i de sidste fire år for at hjælpe eHarmony-brugere med at opbygge et bedre sæt dating-færdigheder, og der er et væld af oplysninger, der kan forbedre din evne til at tilbringe en aften med en kamp.

Så svaret er både ja og nej. eHarmony handler om kvalitet og kvantitet. Det handler om at præsentere dig selv godt og derefter gøre det daglige arbejde med at kommunikere og danse.