Gratis dating profil: tips og tricks

Skrevet af Nina - June 05, 2018

Gratis dating profil: tips og tricks

En af de sværeste ting, vi skal beskæftige os med, når vi beslutter at være online på nettet, skriver vores profil. De fleste af os har svært ved at beskrive os selv, endsige i den skriftlige form. Skal jeg for meget? Giver jeg ikke nok? Er jeg interessant nok? Hvor meget skal jeg afsløre?

Gratis dating

Det er de fælles spørgsmål, mine klienter spørger sig selv om, og så beder jeg dem om at beskrive mig selv. "Jeg kan godt lide musik, fitness, gå på film og spise ude," svarede en af dem. Det er det smukke standard og almindelige svar, jeg har modtaget, og til og med vidne til folks profiler i fortiden.

Gratis dating apps

Mens online kommunikation kan være lidt anderledes (indtast emojis, akronymer og ord som fleek), er det ikke så langt væk fra at holde en i den virkelige verden. Din online dating profil er begyndelsen på den samtale.

Gratis dating for unge

Ligesom i den virkelige verden vil et meget generelt emne fremkalde en meget generel samtale. Hvis du vil tiltrække bedre kvalitetssamtaler online, skal du begynde samtalen med nogle detaljer.

Gratis dating for voksne

Detaljer er, hvad folk holder fast på. Detaljer er, hvor vi finder vores fælles grund.

Har du nogensinde spurgt nogen, hvordan deres dag var og fik et generelt svar, som "det er godt." Der er ikke plads til, at samtalen vokser, men når nogen svarer med nogle faktiske detaljer om deres liv, blomstrer samtalen.

Dette begreb gælder for din online profil og for, hvordan du kommunikerer med potentielle dates online. Og det slutter ikke der; detaljer er, hvad der får dig den anden date, men det hele starter med din profil.

Gratis dating online

Gå tilbage til din profil og se, hvad du har holdt generelt. Det er sandsynligvis omkring hobbyer og hvordan du beskriver dig selv. Begynd at plukke detaljerne i den hobby. Lad os tage fitness som et eksempel.

Hvilken type arbejde gør du? Lad os sige, at du kan lide at køre. Hvor længe har du gjort det? Har du køre en maraton? Er der et løb, som du gjorde, at du er særlig stolt af?

Lad os undersøge den forskel, det gør. Det første udkast til din profil var "Jeg kan lide at forblive aktiv." Når du indtaster detaljerne, kan et eksempel være: "Jeg elsker at køre. Det hjælper mig virkelig med at rydde mit hoved, næsten som en form for meditation. At se solnedgangen, når jeg er færdig med min løb er altid den bedste del af min dag. "

Gratis dating på nettet

Det første udkast eksempel kan kun fremkalde et spørgsmål fra en potentiel suitor. "Hvordan forbliver du aktiv?" Mens det andet eksempel fremkalder følelser og en uendelig mængde emner, der kan diskuteres. Løb, solnedgange, forskellige stier, meditation og naturskønne udsigter er blot nogle af de emner, der kan diskuteres, når andet eksempel læses.

Gratis dating sider

Lad os nedbryde et andet generelt emne. Musik. Dette er et emne, der er så personligt, men folk behandler det som det kan generaliseres. Hvilken slags musik kan du lide? Hvad er den sidste koncert du gik til? Hvilken sang spiller på gentagelse i din bil?

Gratis dating sider uden betaling

Hvis du skulle på en biltur med din partner, ville musikken spilles under kørslen til dig? Hvis det ville, kan du ikke generalisere dette. Du vil finde fælles grund i musik med din potentielle partner, så vær specifik med detaljerne.

Fortsæt stille spørgsmål til dig selv om emnet. Hvad er vigtigt for dig? Hvad specifikt gør du inden for det generelle emne? Ønsker du at finde nogen, der kan dele dem med dig? Hvis du gør det, er det i detaljerne.

Når du dræber de generelle svar i dit liv, begynder du at opbygge meningsfulde relationer med mennesker på og offline.