Find ud af, hvorfor du er single

Skrevet af Nina - November 28, 2017

Find ud af, hvorfor du er single

Det er aldrig nemt at konkludere, hvorfor lige præcis du ikke har en kæreste, men hvis du længe har gået og tænkt: ”Hvorfor er jeg single?” så finder du her nogle få gode råd til, hvad du kan gøre anderledes, så du kan finde en sød kæreste at dele din tid med.

For der er nemlig nogle ting, der går igen for dem, der gerne vil have en kæreste. Det kan være ting, som du slet ikke tænker over, at du gør, men som er med til at skræmme en potentiel kæreste væk.

Du er for kræsen

Selvfølgelig skal du ikke kaste dig i armene på den første, der viser dig lidt interesse, men der er mange singler, der simpelthen er blevet for kræsne. Dette blokerer for, at de kan finde en partner for livet. Det gælder ikke mindst dem, der dater via nettet, hvor de ofte sorterer folk fra på grund af udseende eller andre fakta som højde og vægt.

Du er stadig forelsket i din eks

Selv hvis en anden person virkelig er vild med dig, kan du ikke få dem til at blive, hvis du stadig er vild med din eks. Det er rigtig ærgerligt, at din tidligere kæreste er gået fra dig, men du er nødt til at komme over det – og vente med at indlede et forhold, til du er.

Du giver folk for mange chancer

Når du dater nogle, er det en rigtig fin kvalitet, at du kan give dem en chance. Det kan godt være, at han ikke lige er manden på den hvide hest, men hvis han nu har en gråskimlet, er det vel også i orden? Det er det selvfølgelig, men hvis ham eller hende, som du dater, bliver ved med at brænde dig af eller opfører sig ubehøvlet over for dig, er det slut med chancerne og videre til den næste – dette sikrer dig selvfølgelig ikke bedre en kæreste, men kan være en af overvejelser i forhold til at finde den helt rette.

Du leder de forkerte steder

Det er meget forskelligt, hvor folk leder efter deres kærester henne i dag. Nogle foretrækker nettet eller apps på mobilen. Andre kan godt lide at gå i byen. Nogle venter på, at der skal dukke en op på deres arbejde eller i deres netværk. Hvis du ikke har en kæreste, men gerne vil have en, kan det være en god ide, at du prøver at prøve alternative muligheder og ikke opsøge dem på samme måde hver gang – lad livet overraske dig!

Du er bange for at stole på en anden

Hvis du tidligere har oplevet kærestesorg, hvor din eks virkelig har knust dit hjerte ved at slå op med dig, kan det være svært for dig at stole på en anden igen. Det kan gøre, at du ubevidst skubber folk væk, så de ikke kommer så tæt på, at de kan såre dig. Men hvis du vil have en kæreste, er du nødt til at turde blive såret – nogle gange er man nødt til at satse for at ramme plet.

Du tror, at du skal vente

Der er mange, der tænker, at når bare de har tabt sig, er blevet fitte, har fået et arbejde eller lignende, så skal de nok få en kæreste. Det nytter dog ikke noget, at du sætter nogle mål op for, hvornår du er god nok til at få en kæreste – vær dig selv og lad en elske dig for den du er.