Få styr på det vigtigste babyudstyr

Skrevet af Nina - September 01, 2019

Få styr på det vigtigste babyudstyr

Når du og kæresten skal købe babyudstyr, er der brug for både basisudstyr og tilbehør. Når det kommer til det uundværlige basisudstyr, er en nest til baby et must.

En babynest er anbefalet til små børn fra 0-8 måneder. Det er udstyr, som i design minder om en blød ’rede’, som barnet kan hvile sig i, og som er med til at bringe barnet ro og tryghed. Af samme grund omtales den også som babyrede.

En nest til baby findes i mange forskellige modeller og med forskelligt stofbetræk.

Hvad kan en babynest bruges til?

En nest til babyen bliver hurtigt et uundværligt udstyr for jer, når jeres lille barn er kommet til verden. Det er en stor og praktisk fordel, at I har mulighed for at lægge barnet i bløde, komfortable og tryghedsskabende rammer, så I har frie hænder til at vaske tøj eller rydde op.

En nest er skabt til give barnet fysisk trygge rammer. Den kan placeres på gulvet, bordet eller i sofaen. Den kan fungere som jeres ekstra hænder, når I har brug for at klare praktiske gøremål, og det bløde og fleksible design gør det muligt at have babyreden med, når I skal på besøg.

I dag findes der moderne og funktionelle designs af de uundværlige babyreder. De fås med liftcover, så du kan bære din baby, mens han eller hun ligger trygt og behageligt i sin nest.

Dermed kan nesten få endnu flere anvendelsesmuligheder, og den kan give jer som forældre endnu mere frihed og fleksibilitet.

Derfor skal du og kæresten købe en babynest

Det er ikke kun af praktiske årsager, at en babyrede er uundværligt udstyr hos småbørnsforældre. En nest til baby har mange egenskaber, som blandt andet har stor betydning i forhold til at styrke båndet mellem baby og forældre samt skabe sikkerhed om jeres lille barn.

Der er mange forskellige årsager til, at du og kæresten skal finde en nest til jeres baby:

Det skaber maksimal sikkerhed omkring babyen

  • I skaber tryghed hos det lille barn
  • I får frie hænder til at klare praktiske opgaver i hjemmet
  • I kan bruge nesten på mange forskellige måder, som matcher jeres behov
  • Jeres baby opnår bedre søvn

I får større fleksibilitet sammen som familie

Når det lille barn ligger i sin rede mindskes risikoen for faldeuheld. Fremfor at lægge babyen direkte på sofaen er det væsentligt mere sikkert at lægge barnet i sin babynest.

Det har stor betydning for jer som nybagte forældre, at I kan få frihed i hverdagene. I kan bruge babynesten som fleksibel babyseng. Den kan I tage med jer, når I skal på besøg.

Det lille barn får et mere stabilt og trygt søvnmønster som følge af de genkendelige soveomgivelser. Det har afgørende betydning, at babyen sover optimalt, uanset om det er derhjemme, i barnevognen, i sofaen eller på et besøg i et andet hjem.

Der findes babyreder i masser af udgaver og designs, så I kan finde den model, som matcher jeres baby og jeres stil.