Dating sider for unge

Leder du efter en dating side for unge? Nedenfor har vores eksperter fundet de bedste sider for unge og rangeret dem efter en række parameter, for at gøre det nemmere for dig at finde kærligheden!

1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
2. plads
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
3. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side

Dating for unge er sjovere end at score i byen

Der findes mange muligheder for de unge at finde den næste kæreste, man kan enten være heldig at møde én ny potentiel kæreste, hvis man holder hyggemiddag med sine studiekammerater, eller tager til en privatfest. Derudover er der naturligvis også muligheden for at drikke sig en kæp i øret og håbe på at score sin næste partner i forbindelse med weekendens bytur. Dog er der en masse faldgrupper, når man forsøger at finde en ny partner når først alkoholen har fordrevet ens fornuft og hæmninger.

Dating for unge

Man skal passe gevaldigt på når det kommer til dating for unge, da det ikke altid er ærligheden, der er i højsædet når der oprettes en profil på en af de mange dating sider. Dette hænger naturligvis sammen med det gode gamle begreb om, at man ønsker at fremstå som værende sej eller cool og derfor bliver der ofte pyntet lidt på sandheden. Dette er dog for det meste harmløst og omhandler kun interesser eller tidligere erfaringer. Det er f.eks. blevet en norm blandt unge, at et af de første spørgsmål, der stilles omhandler ens tidligere partnere og mængden af disse, hvilket man oftest ønsker holdt skjult.

Dating for unge foregår på mobilen

Tænker man blot 10-15 år tilbage var det ikke muligt at bruge sin mobiltelefon i forbindelse med online dating sites, der skulle man bruge familiens stationære computer med risiko for at blive opdaget af ens forældre, mens man ledte efter sin nye kæreste eller partner. I dag er dating for unge dog blevet en hel del lettere, da man nu kan bruge sin smartphone på farten til at komme i kontakt med en mulig partner, da mange af de danske dating sider benytter sig af apps, der kan downloades og bruges gratis.

Desuden er dating for unge også blevet mere populært i disse tider, hvor det at tage en selfie med sin smartphone tager et splitsekund og kan være sendt afsted til den eller dem man skriver med i jagten på den kommende kæreste. Der er derfor ingen begrænsninger når det kommer til dating for unge, da man ikke engang behøver en datingprofil for at date, men kan nøjes med at kommunikere gennem de mange forskellige typer af sociale medier, der er frit tilgængelige og endda gratis i langt de fleste af tilfældene. Unge elsker alt, hvad der er gratis, derfor er dating for unge et hit.

Der er ingen hæmninger i forbindelse med dating for unge

De mange muligheder for gratis dating for unge kan dog i nogle tilfælde være uoverskuelige, hvilket gør at nogle unge stemples som såkaldte playere, da man har mulighed for at skrive med og sende billeder til mange forskellige på én og samme tid. Dette kan også medføre at nogle unge kommer til at handle på en anden måde end de normalt ville gøre, hvis der var tale om at skulle score en fremtidig kæreste i byen, da mange ofte lokkes til at sende intime billeder eller direkte sexte med andre.

Nogle siger, at internettet ikke har nogle hæmninger, hvilket til dels også passer i forbindelse med dating for unge, da mange ofte ikke tænker over, hvad deres beskeder og billeder kan bruges til på senere tidspunkter end lige her og nu. Derfor ender mange unge piger især i komplikationer, hvis der sendes billeder af intime detaljer til den eller dem, de skriver med, da nogle mænd og unge fyre i dag kan finde på at bruge disse billeder som afpresning for at få mere, eller at tvinge pigen til at mødes for at have samleje uden hendes egentlige samtykke.

Dating for unge kan gå hen og blive et problem

For nogles tilfælde kan dating for de unge blive et problem, hvis ikke der udstikkes faste regler og guides for sikker adfærd på internettet fra begyndelsen af, da mange unge allerede kan oprette en dating profil fra de er 12-13 år gamle og blot udgive sig for at være ældre. Der er endnu ingen sider, der tilbyder dating for unge, der forlanger at få oplysninger om CPR-nummer eller andre former for identifikation, hvilket gør det nemt for de helt unge at snyde sig til en dating profil og eventuelt ende med at blive udnyttet eller få skubbet deres grænser for hårdt.

Dating for unge er efterhånden så stort et emne og en del af normen om at blive voksen, at dette emne burde diskuteres, hvis ikke i hjemmet så i forbindelse med folkeskolen, for at sikre sig, at de unge piger og drenge under 18 år forstår sig på de regler, eller manglen på samme, der eksisterer i den online verden. Det er dog ikke altid at tingene går galt for de unge, når de dater, da man kan se mange eksempler på par, der har været sammen i mange år, efter at de fandt kærligheden på nettet i en ung alder.

Forholdsregler i forbindelse med dating for unge

Hvis man er ung og gerne vil begynde at udforske mulighederne for at finde en kæreste eller blot opleve spændingen ved en god flirt på nettet, så kan man med fordel bruge lidt tid på at læse sig igennem de guidelines og huskeregler der er. Specielt i forbindelse med både senior dating og dating for unge. Disse regler er naturligvis ikke lavet for at gøre livet surt for nogen, men for at hjælpe i situationer, hvor man hurtigt kan komme ud på et sidespor i forbindelse med online dating.

En af de første huskeregler man bør have i baghovedet i forbindelse med dating for unge er naturligvis at man ikke udgiver sig for at være en anden end den man er, da dette kan virke opfordrende for andre personer, der benytter sig af de samme online dating sider og i sidste ende kan medføre at man sidder i en situation man ikke kan klare sig ud af på egen hånd. Derudover bør man ikke mødes alene med nogen et sted, som ikke er offentligt.