Dating sites 2018

Nedenfor finder du vores eksperters bedste dating sites anbefalinger baseret på brugeraktivitet, brugervenlighed og succesrate. Hvad venter du på? Opret dig gratis i dag.

1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
2. plads
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
3. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side

Dating sites er ikke nær så tabubelagt, som de før har været

Der har i mange år været et særligt dårligt ry forbundet med dating sites og online dating generelt. Det har før i tiden været et klart tegn på, at man er alt for desperat, da det var et symbol på, at man ikke var i stand til at møde folk i virkeligheden. Dette er dog langt fra stadig gældende, og stort set alle under 25 år har været på et eller flere steder, hvor dating for unge særligt er blevet promoveret. På den måde er dating sites ikke nær så tabubelagte, som de har været før i tiden.

Dating sites

Dette er der mange forskellige grund til. Denne udvikling er nemlig fundet sted over meget kort tid, og hvad er det som har ændret sig i løbet af de sidste 10 år, der har gjort det mere acceptabelt at gøre brug af dating sites for at finde sin eneste ene. En af de mest grundlæggende ting er selvfølgelig, at der er gået tid. Dette virker ualmindeligt simpelt og nærmest overflødigt at nævne, men man kan ofte glemme, hvilken effekt tid kan have på ting. Man har før set, hvordan folk har været forargede over ting, da de lige var blevet introduceret. De samme ting har fundet god plads i samfundet, fordi de blot skulle have lidt tid.

Tilblivelsen af smartphonen har hjulpet dating sites på vej

Dog er det selvfølgelig ikke tiden alene, der har gjort det mere acceptabelt at gøre brug af forskellige dating sider. Andre faktorer har også spillet ind. En af de allervigtigste er, hvordan smartphonen har gjort alting langt nemmer. Før i tiden har det været påkrævet med en profil på et af de mange dating sites, der var at finde på internettet, og denne skulle gerne tjekkes jævnligt, så man var sikker på, at man holdte sig opdateret på mulige dates. Dette gjorde, at det krævede alt for meget arbejde, og at man derfor valgt at droppe det, hvis man derimod ikke fandt dette tidskrævende, ville man pludselig virke alt for investeret i dette projekt, hvilke ville forekomme desperat.

At man nu kan have smarte dating apps på sin telefon har gjort det langt nemmere og langt mindre bindende at melde sig til et dating site. Samtidig er det også i flere tilfælde gratis dating, hvilket også er anderledes end, hvad det førhen har været. Dette har selvfølgelig gjort det langt mere accepteret at tage del i disse dating sites, men har i sidste ende og hjulpet de originale dating sites, da dette generelle stigende medlemskab af dating sites også har gjort det mere acceptabel blandt de originale dating sites, der ellers blev set ilde på.

Dating sites passer til tiden

Udover, at der selvfølgelig er kommet langt flere muligheder i form af dating apps og gratis dating, så er tiden også en anden på trods af, at denne udvikling kun er sket over 10 år. Der er nemlig kommet en helt ny generation, der nu er i en alder, hvor de begynder at date. Denne generation er vokset op med internettet, og finder det dermed også langt mere naturligt at skulle bruge internettet til alt. Samtidig har de også et langt bedre kendskab til internettet, og føler sig dermed heller ikke nær så usikker, når de bevæger sig rundt i cyberspace.

Da hele denne generation har meldt sig på forskellige dating sites, om det er i sjov eller alvor, er det blevet langt mere accepteret, og der er intet ekstraordinært at have en profil på en datingside, ikke mindst, hvis det fokuserer på dating for unge, hvilket er mest gældende blandt de forskellige dating apps. Dog vil denne generation på et tidspunkt vokse op, og da vil de have behov for langt mere modne dating sites eller også vil de allerede eksisterende dating sites vokse med denne generation. Uanset hvad, så bliver internettet fortsat kun mere og mere integreret, og derfor er online dating også kommet for at blive.

I begyndelse drejede det sig om dating for unge, men nu er senior dating også på vej ind.

Som før nævnt har de nye dating sites særligt rettet sig mod det unge publikum, der først og fremmest bevæger sig langt mere frit på internettet på grund af deres opvækst, men som samtidig også af natur er mere eksperimenterende og nysgerrige. Dog har dette, som det også er nævnt, åbnet op for andres muligheder inden for dating verdenen. Det har altså startet som dating for de unge, men pludselig er senior dating også på vej frem. Folk er generelt blevet mere åbne over for internettet, og da de ældre generationer har set, hvor frit de unge har gjort brug af disse dating site og samtidig også opnået succes har det spredt sig.

Det er fuldstændig fantastisk, da man kunne argumentere for, at det, der i virkeligheden er mest behov for, er seniordating. De unge har masser af muligheder for både at møde hinanden i virkeligheden, men også på andre sociale medier. Disse muligheder har seniorer ikke på samme måde, og det er derfor en kæmpe fordel at kunne logge på en side, hvis layout først og fremmest er tilpasset en ældre generation, men også hvor indholdet er langt mere tilpasset. Dette skaber både større tryghed og større succes. Dermed har fænomenet dating sites spredt sig over flere generationer, og succesen vil kun fortsætte i takt med, at det bliver mere og mere integreret.

Chancen for succes hos online dating sites er også blevet større

Dog handler det stigende medlemskab hos dating sites ikke kun om, at det bliver mere accepteret og integreret i samfundet. Hvis der er flere at vælge imellem på disse dating sites, er der også langt større chance for succes. I og med alle typer også begynder at tage del i dette fænomen, bliver mulighederne for at møde nogen, man passer perfekt sammen med også større. Dermed er man ikke længere nødt til at nøjes, når man besøger dating sites, men derimod kan man beholde sine høje standarder, og fortsat finde den ægte kærlighed. Man skal blot lave en rundspørge i sine gruppe af venner for at finde ud, at man kan finde en kæreste eller lignende på dating sites.