Sammenlign gratis dating sider 2018

Vores eksperter har testet alle de store gratis dating sider og rangeret dem nedenfor baseret på brugeraktivitet, brugervenlighed og succesrate. Nysgerrig efter at komme i gang? Så opret dig på en af siderne i dag.

1. plads
Match.com
500.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.8
Rating
Single events
Mobil app
Matchmaking
2. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
3. plads
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side

Mulighederne for gratis dating bliver flere og flere

Da de første dating sider opstod på internettet var der kun tale om betalingssider, da udbyderne endnu ikke vidste om deres nye påfund ville kunne løbe rundt økonomisk af sig selv. Dog har dette ændret sig markant i takt med at behovet for online og gratis dating blev større og større. Derfor er det nu muligt at have mange profiler på nettet på samme tid, hvor langt de fleste af disse kan være gratis, på denne måde kan man mangedoble sine muligheder for at finde den eneste ene online.

Gratis dating

Der er nogle ting man skal være opmærksom på i forhold til de forskelle, der er på de gratis dating sider og dem, hvor der skal betales månedligt kontingent. En af de største forskelle er, at der på nogle af de betalingssider, der findes, ikke er mulighed for at kunne svare på beskeder fra andre, hvis ikke man betaler – med dette ryger hele ideen om at møde en ny potentiel kæreste online, da man skal have kontakt før man kan aftale et eventuelt møde. Der er også andre små forskelle som kan være størrelsen på ens indbakke eller antallet af tilladte billeder.

Gratis dating er et hit blandt især de unge

Mange unge i alderen fra 15-30 år benytter sig dagligt af dating for unge, der findes på de danske domæner, dette skyldes naturligvis at man ikke altid er lige heldig når man forsøger at finde den næste kæreste på en bytur, hvor alkoholen har skubbet ens rationelle tanker ud af hovedet. Dog ses senior dating også som et marked i vækst, da flere og flere danskere på tværs af generationerne bruger smartphones, hvilket de mange dating sites har taget til sig for at kunne udvide mulighederne for landets borgere at finde kærligheden.

Endnu en af grundende til, at de gratis dating sider er så populære blandt de unge er at mange af disse også giver muligheden for at downloade dating siden som en app til ens smartphone, hvilket gør det muligt at få kontakt med andre uanset hvor man er henne, hvilket er et plus for især studerende, der ofte tjekker deres online dating profiler når de er på farten om morgenen og eftermiddagen med offentlig transport. Der findes endda gratis dating apps, der muliggør dét at lokalisere dem man skriver med via GPS.

Kærligheden gennem gratis dating er kun et swipe væk

Det er blevet muligt at kunne ’swipe’ sig til sin kommende partner med de mange gratis dating services, der findes på markedet for tiden. Dette princip kan ligestilles med historien om prinsessen og svinedrengen, hvor replikken ’duer ikke – væk’ passer perfekt til konceptet om at swipe sig igennem de mange singler, der dukker op som billeder på ens mobilskærm, hvorefter kan man swipe den ene eller anden vej alt efter om de er et potentielt match eller ej. Derefter skal man blot vente på at ens ønskede matches også swiper én selv den rigtige vej på skærmen – også er der kontakt.

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved denne form for gratis dating, ved kun at dømme folk på deres profilbilleder kan man hurtigt komme til at misse chancen for at finde sin eneste ene, hvis han eller hun har et lidt uheldigt billede som profilbillede. På samme måde kan man komme til at synes godt om nogle personer udelukkende på baggrund af deres udseende for derefter at finde ud af, at deres personlighed og interesser slet ikke er et match med ens egne.

Forsiden af medaljen omkring gratis dating

At man i dag har muligheden for at finde sin kommende partner via gratis dating sider er naturligvis positivt for langt de fleste, da mange deler opfattelsen om at kærlighed ikke burde koste penge. De mange muligheder for at finde en partner online ganske gratis er positivt for de mennesker, der brændende ønsker at finde kærligheden, men som måske er småtbemidlede, eller som ikke ønsker at smide penge ud af vinduet i håbet om at finde det perfekte match. Dog er der naturligvis også en bagside på enhver medalje, også når det gælder gratis dating.

Bagsiden af medaljen omhandler oftest ens personlige oplysninger, der i nogle tilfælde kan misbruges af udbyderne af de gratis dating sider. Ønsker man at undgå, at ens e-mail indbakke holdes fri for diverse spammails, eller at man ikke ønsker mange reklamer på ens sociale medier, der er forbundet med samme mailkonto som ens gratis dating profil bør man derfor altid orientere sig om, hvordan hjemmesiden bruger ens personlige oplysninger og indtastede data. På mange af de gratis dating sider har man muligheden for at krydse af i bokse omkring ens interesser, livsstil og drømme, disse oplysninger vil i nogle tilfælde blive solgt videre til reklamebureauer.

Vær altid ærlig og åben på gratis dating sider

Uanset om man opretter en gratis dating profil, eller en profil på en af de betalingssider, der findes bør man altid sørge for at holde en ordentlig tone overfor andre og sørge for at behandle andre sådan som man gerne selv vil behandles. Dette er naturligvis for, i første omgang at sikre, at man ikke udelukkes fra hjemmesiden, hvilket godt kan ske i nogle tilfælde, da man på mange gratis dating sider kan anmelde andre profiler, hvis disse ikke overholder reglerne eller skriver i en grim tone.

Derudover er der naturligvis normen om, at man ikke bør snyde og lyve, når man opretter en gratis dating profil, da det udelukkende er denne og ens samtaler med andre som man kan blive bedømt ud fra. Det nytter f.eks. ikke noget at man skriver i sin profiltekst at man nyder lange gåture ved stranden med en kommende partner, hvis blot man ønsker at ligge på sofaen og se tv hele dagen, eller at man skriver at man elsker at lave mad og forkæle sin partner, hvis denne form for ”madlavning” kun indbefatter en tur til den lokale grillbar efter en burger med fritter.