Gratis dating sider 2018

Vores eksperter har testet alle de store gratis dating sider og rangeret dem nedenfor baseret på brugeraktivitet, brugervenlighed og succesrate. Nysgerrig efter at komme i gang? Så opret dig på en af siderne i dag.

1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
2. plads
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
3. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side

Gratis dating - flere of flere sider

Da de første dating sider opstod på internettet var der kun tale om betalingssider, da udbyderne endnu ikke vidste om deres nye påfund ville kunne løbe rundt økonomisk af sig selv. Dog har dette ændret sig markant i takt med at behovet for online og gratis dating blev større og større. Derfor er det nu muligt at have mange profiler på nettet på samme tid, hvor langt de fleste af disse kan være gratis, på denne måde kan man mangedoble sine muligheder for at finde den eneste ene online.

Gratis dating

Der er nogle ting man skal være opmærksom på i forhold til de forskelle, der er på de gratis dating sider og dem, hvor der skal betales månedligt kontingent. En af de største forskelle er, at der på nogle af de betalingssider, der findes, ikke er mulighed for at kunne svare på beskeder fra andre, hvis ikke man betaler – med dette ryger hele ideen om at møde en ny potentiel kæreste online, da man skal have kontakt før man kan aftale et eventuelt møde. Der er også andre små forskelle som kan være størrelsen på ens indbakke eller antallet af tilladte billeder.

Gratis dating er et hit blandt især de unge

Mange unge i alderen fra 15-30 år benytter sig dagligt af dating for unge, der findes på de danske domæner, dette skyldes naturligvis at man ikke altid er lige heldig når man forsøger at finde den næste kæreste på en bytur, hvor alkoholen har skubbet ens rationelle tanker ud af hovedet. Dog ses senior dating også som et marked i vækst, da flere og flere danskere på tværs af generationerne bruger smartphones, hvilket de mange dating sites har taget til sig for at kunne udvide mulighederne for landets borgere at finde kærligheden.

Endnu en af grundende til, at de gratis dating sider er så populære blandt de unge er at mange af disse også giver muligheden for at downloade dating siden som en app til ens smartphone, hvilket gør det muligt at få kontakt med andre uanset hvor man er henne, hvilket er et plus for især studerende, der ofte tjekker deres online dating profiler når de er på farten om morgenen og eftermiddagen med offentlig transport. Der findes endda gratis dating apps, der muliggør dét at lokalisere dem man skriver med via GPS.

Kærligheden gennem gratis dating er kun et swipe væk

Det er blevet muligt at kunne ’swipe’ sig til sin kommende partner med de mange gratis dating services, der findes på markedet for tiden. Dette princip kan ligestilles med historien om prinsessen og svinedrengen, hvor replikken ’duer ikke – væk’ passer perfekt til konceptet om at swipe sig igennem de mange singler, der dukker op som billeder på ens mobilskærm, hvorefter kan man swipe den ene eller anden vej alt efter om de er et potentielt match eller ej. Derefter skal man blot vente på at ens ønskede matches også swiper én selv den rigtige vej på skærmen – også er der kontakt.

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved denne form for gratis dating, ved kun at dømme folk på deres profilbilleder kan man hurtigt komme til at misse chancen for at finde sin eneste ene, hvis han eller hun har et lidt uheldigt billede som profilbillede. På samme måde kan man komme til at synes godt om nogle personer udelukkende på baggrund af deres udseende for derefter at finde ud af, at deres personlighed og interesser slet ikke er et match med ens egne.

Forsiden af medaljen omkring gratis dating

At man i dag har muligheden for at finde sin kommende partner via gratis dating sider er naturligvis positivt for langt de fleste, da mange deler opfattelsen om at kærlighed ikke burde koste penge. De mange muligheder for at finde en partner online ganske gratis er positivt for de mennesker, der brændende ønsker at finde kærligheden, men som måske er småtbemidlede, eller som ikke ønsker at smide penge ud af vinduet i håbet om at finde det perfekte match. Dog er der naturligvis også en bagside på enhver medalje, også når det gælder gratis dating.

Bagsiden af medaljen omhandler oftest ens personlige oplysninger, der i nogle tilfælde kan misbruges af udbyderne af de gratis dating sider. Ønsker man at undgå, at ens e-mail indbakke holdes fri for diverse spammails, eller at man ikke ønsker mange reklamer på ens sociale medier, der er forbundet med samme mailkonto som ens gratis dating profil bør man derfor altid orientere sig om, hvordan hjemmesiden bruger ens personlige oplysninger og indtastede data. På mange af de gratis dating sider har man muligheden for at krydse af i bokse omkring ens interesser, livsstil og drømme, disse oplysninger vil i nogle tilfælde blive solgt videre til reklamebureauer.

Vær altid ærlig og åben på gratis dating sider

Uanset om man opretter en gratis dating profil, eller en profil på en af de betalingssider, der findes bør man altid sørge for at holde en ordentlig tone overfor andre og sørge for at behandle andre sådan som man gerne selv vil behandles. Dette er naturligvis for, i første omgang at sikre, at man ikke udelukkes fra hjemmesiden, hvilket godt kan ske i nogle tilfælde, da man på mange gratis dating sider kan anmelde andre profiler, hvis disse ikke overholder reglerne eller skriver i en grim tone.

Derudover er der naturligvis normen om, at man ikke bør snyde og lyve, når man opretter en gratis dating profil, da det udelukkende er denne og ens samtaler med andre som man kan blive bedømt ud fra. Det nytter f.eks. ikke noget at man skriver i sin profiltekst at man nyder lange gåture ved stranden med en kommende partner, hvis blot man ønsker at ligge på sofaen og se tv hele dagen, eller at man skriver at man elsker at lave mad og forkæle sin partner, hvis denne form for ”madlavning” kun indbefatter en tur til den lokale grillbar efter en burger med fritter.

Gratis dating - sådan finder du de gode sider

Gratis dating sider bliver mere og mere populære. Ifølge statistikker mødtes en tredjedel af alle ægtepar i USA online. Der er tusindvis af online dating sites. Indstillingerne kan være overvældende. Du bør overveje hver mulighed med et åbent sind. Antallet af brugere bør ikke forstyrre dig, da alt du prøver, er at finde en kompis. Vi har gjort en enorm forskning og plukket de sikre og virusfrie websteder.

Gratis dating apps

I disse dage, mens du surfer på nettet, er du sikker på at komme på tværs af en galakse af websteder, der giver brugerne mulighed for at arbejde sammen med venner, familie og kolleger. Du vil også komme på tværs af websteder, der tilbyder "gratis dating" faciliteter, verden af online dating har revolutioneret med fremskridt af internettet, og der er tusindvis af gratis dating sites. Tilstedeværelsen af så mange gratis online dating sites uden tvivl gør det mere end svært for enhver person at vælge et enkelt troværdigt gratis dating site eller afgøre, hvilken en er en sikker og autentisk dating service i første omgang. Mennesker bruger grundlæggende online dating sites for at kontakte og interagere med absolutte fremmede fra forskellige dele af verden gennem en meget let tilgængelig kommunikationsform, chat. Men en ting, som ingen af disse unge og spændte online daters indser, er, at de fleste af de gratis dating sites & apps på internettet ikke kører nogen ordentlig screening system at vælge på deres medlemmer.

Gratis dating for unge

Efter alt er disse gratis medlemskab dating tjenester hvor bare nogen og alle kan tilmelde sig. De fleste af de gratis dating sites gør simpelthen potentielle medlemmer til at gå gennem en prøveperiode, hvorefter, hvis de vil have, kan de tilmelde sig et gratis medlemskab. Dermed er gratis dating sites en brooding grund for dømte kriminelle, online dating scam kunstnere og endda sex maniacs. Disse hæslige mennesker venter bare i skyggen af de online dating sites at komme på tværs af de egnede naive personer, som de kan drage fordel af. Derfor er det absolut nødvendigt for alle personer, der overvejer online dating til første krydstjek, at kontrollere ægtheden og kvaliteten af de gratis dating websites, de registrerer. Når du tilmelder dig til enhver online dating site, skal du først udføre detaljeret forskning på webstedet, der sikrer, at ingen berygtet person kan udnytte din fordel via dette gratis interaktionsmedie. Her er nogle måder at finde på en sikker online dating personals site.

Gratis dating for voksne

Step 1: Tjek om det gratis online dating site har en ordentlig privatlivspolitik, der er indsendt på portalen. Det er absolut nødvendigt for en gratis dating service at have en privatlivspolitik. Det er generelt indlejret i et link nederst på websiderne på det gratis dating site. Læs grundigt igennem politikken, og find, om webstedet sikrer, at det er passende at beskytte alle dine personlige dating oplysninger. Prøv også at spore om det gratis dating site sælger e-mailadresserne til sine medlemmer til andre dating-tjenester på internettet. Se også på siden "Vilkår for brug" og kontroller, om de har nogle processer for at screene deres medlemmer, før de tillader medlemskab.

Gratis dating online

Step 2: Kontroller, om den gratis dating service du overvejer, har en opdateret ophavsret. Dette er en af de mest enkle og autentiske måder at kontrollere ægtheden og modenheden af den gratis online dating service. Hvis ophavsretten ikke er aktuelt, selvom det kun er et par måneder i forældretid, bør du bedre prøve at kigge efter noget andet online dating site.

Gratis dating profil

Step 3: Hold øje med nogle af de enkelte medlemmer på stedet. Tjek ved at vælge på bestemte personer, der som helhed passer til dit dating kriterium. Se om profilerne er velskrevne eller er komplette papirkurven. Har alle medlemmerne på gratis dating site tilsyneladende hunks og hotties eller er der nogle håndgribelige rigtige mennesker også? Ofte har nogle af de nye gratis dating sites, som ikke har så mange medlemmer, en tendens til kun at sende falske profiler for at tiltrække naive brugere til deres dating service. På den anden side, hvis du kommer på tværs af en række profiler, der er lige for afslappede og ret latterlige, har du tendens til at få, at ledelsen på gratis dating site ikke er nok nok til at gennemgå jobbet. Hvis dette er fælles for den online dating site, du kigger på, kan du bedre finde et andet websted end dette.

Gratis dating på nettet

Step 4: Check om det gratis dating site faktisk ser udsøgt og attraktivt ud. Før du begynder med online dating eller tilmelde dig en bestemt online dating service, skal du gå til nogle omfattende browsing for at afgøre, om webstederne er ægte. Det websted, du tilmelder dig, skal have en nem navigation, se ren og har ingen irriterende pop-ups. Alt dette er tydeligt på et dårligt udviklet og administreret websted, og det er ikke noget formål at spilde din tid på et under-standard gratis online dating site. Når alt kommer til alt kan du ikke risikere at nævne alle dine personlige dating oplysninger på et dating site, der ikke er sikkert og troværdigt. Så pas på at holde øje med alle disse punkter, før du tilmelder dig et gratis dating site, og kun derefter træffe din beslutning.

Gratis dating vs. betalt dating

Er du en single søger at give online dating en tur? Der er så mange dating sites derude at vælge imellem, at det nogle gange kan føle sig lidt skræmmende og forvirrende. Der er dog stort set kun to typer online dating sites, gratis og betalt.

Gratis dating sider

Så hvis du søger at sætte dig op med en charmerende dating profil og møde nogle specielle mennesker, hvilken type websted skal du bruge? Skal du vælge et websted, fordi det er gratis? Eller skal du investere mere via betalte dating sites?

Hvis du søger at møde andre mennesker uden at koste dig en krone, så brug en af de mange gratis online dating sites til rådighed. Det kan også være et godt sted at starte, hvis du er ny til online dating, for at se om det passer dig.

Men gratis dating sites kan medføre nogle ulemper ...

Kvalitet - Fordi disse websteder er gratis og åbne for alle, kan du opleve, at det tiltrækker en lang række forskellige mennesker, der ikke nødvendigvis søger et seriøst forhold. For eksempel kan du finde folk, der ikke er single, men ønsker at nogen skal snakke med. Der kan være mennesker, der tilmelder sig, fordi de har fritid og vil have lidt sjov. Der kan være mennesker, der melde sig ud af nysgerrighed, eller for at se, om de kan finde nogen, de kender. Eller du kan komme på tværs af folk, der bare leder efter noget afslappet. Alle disse mennesker vil komme op i dine søgeresultater. Der vil være mennesker, der er seriøse om at få et forhold til gengæld, men at finde den særlige person gennem alle de andre bliver vanskeligere og mere tidskrævende.

Gratis dating sider uden betaling

Søgeresultater - Gratis websteder er ofte mere begrænsede i deres funktionalitet i forhold til betalte websteder, simpelthen fordi de ikke modtager penge fra abonnementer. Kampe er almindeligvis folk, der bor tæt på, snarere end interesser. Du skal derfor bruge tid til at tråkke gennem alle resultaterne for at prøve at finde en person, der har mere til fælles med dig, eller svarer til det, du specifikt søger.

Hvis du leder efter et mere meningsfuldt seriøst forhold, kan du overveje at abonnere på et betalt websted. Selv om disse koster penge, investerer flere i online dating bringer mange fordele:

Betalte dating sider:

Kvalitet - Fordi folk har investeret i disse online dating sider, vil de mennesker, du finder, sandsynligvis være mere seriøse om at finde nogen til en date eller et seriøst forhold. Dette giver betalt online dating site resultater højere kvalitet. En anden fordel er, at fordi du giver dine betalingskortoplysninger til at abonnere, er det mindre sandsynligt, at der vil være svindlere i forhold til gratis dating sider. Hver bruger kan let identificeres og findes via deres kortoplysninger, så det giver en meget sikrere online dating oplevelse.

Søgeresultater - Med betalte websteder kan du ofte ikke kun søge efter personer via sted, men også via kompatibilitet, alder, religion og meget mere. Mennesker er også mere tilbøjelige til at være aktive på deres konto (sørg for, at deres profil er opdateret og reagere på meddelelser) på grund af at de betaler et abonnement, så søgninger giver bedre resultater end gratis websteder, hvor mange ubrugte profiler vises.

Nu er det tid til at tage en beslutning:

Så nu kender du historien fra begge sider, det er sandsynligt, at du spekulerer på, hvilken side der ville være bedst for dig. Med begge typer tilbyder et bredt udvalg af mennesker at vælge imellem, er det op til dig at bestemme, hvad du leder efter.

Hvis du ikke er sikker på, om online dating er for dig, så kan et gratis websted være et godt sted at starte. Eller mange abonnement steder, som Guardian Soulmates, giver dig mulighed for at tilmelde dig en gratis konto, hvor du kan gennemse brugere og få en fornemmelse for processen, inden du beslutter dig for, om det er for dig. Hvis det er, kan du opgradere til en fuld konto senere, hvor du kan se folks fulde profiler og kontakte dine valgte dates!

Generelt har gratis websteder tendens til at have flere mennesker, der ikke nødvendigvis er interesserede i dating. De kan være på stedet for sjov, eller leder efter noget mere afslappet. Men for betalte websteder, som begge sider har investeret i at finde nogen speciel, er de mere tilbøjelige til at have kvalitet og opdaterede profiler og også være på udkig efter et mere seriøst forhold. Betalte websteder har også bedre søgefiltre, hvilket gør det lettere at indsnævre din søgning for at finde den eneste ene.