Sammenlign senior dating sider 2018

Vores eksperter har testet alle de bedste senior dating sider og rangeret dem nedenfor baseret på brugeraktivitet, brugervenlighed og succesrate. Se deres top valg for senior dating nedenfor.

1. plads
Dating.dk
450.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.7
Rating
Danmarks største
Danskernes foretrukne
Hurtig oprettelse
2. plads
Be2.dk
150.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.5
Rating
Garanti for beskeder
Videnskabelige matching
Seriøse intentioner
3. plads
Single.dk
380.000+
Medlemmer
18 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Mange aktive
Yngre målgruppe
Dansk side
PartnerMedNiveau.dk
120.000+
Medlemmer
28 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.4
Rating
Seriøs medlemsbase
Matchmaking
Akademikere
Høj succesrate
50plusMatch.dk
230.200+
Medlemmer
50 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.3
Rating
Senior
Online quiz
Manuel kontrol af alle profiler
40plus.dk
219.000+
Medlemmer
40 år
Min. alder.
Gratis
Oprettelse
9.2
Rating
Senior
Dating og venskaber
Dansk side

Man bliver aldrig for gammel til senior dating

I vores moderne tider er det ikke kun dating for unge, der er populært på de mange online dating sites. Senior dating var før i tiden kun muligt, hvis man indrykkede kontaktannoncer i landets aviser, hvor andre kunne ligge billet ind på ens annonce, så man den vej igennem fik kontakt til andre seniorer, der var på udkig efter en ny partner, at dele resten af deres liv med. I dag er senior dating blevet opgraderet så personer med alderen 50+ nu også kan finde kærligheden igen.

Senior dating

Det er naturligvis ikke den bedste idé for seniorer at oprette profiler på de mere gængse online dating sider, da disse mere henvender sig til de yngre målgrupper. Dog findes der en lang række senior dating sider, hvor man som minimum skal være 50 år for at kunne oprette en gratis dating profil. Dette er med til at sikre, at man ikke vil blive udsat for hånende bemærkninger fra den yngre befolkningsgruppe, der kan finde på at kigge skævt til seniorer, der leder efter nye venner, eller en de kan dele deres liv med i hyggelige stunder, sorger og glæder.

Senior dating handler ikke kun om at få en ny kæreste

For mange seniorer er det ikke kun kærligheden, der søges efter når man opretter en dating profil, derfor kan man på de mange sider for senior dating også finde nye venner i sit nærområde, eller få nye pennevenner på tværs af landets regioner, som man kan skrive med på nettet og dele sine sorger og glæder med i et trygt forum uden at skulle tænke over, hvad andre tænker. Mange seniorer i dag ønsker blot at finde en ny person via senior dating som de kan være fortrolige med på alle tider af døgnet.

Dog er der naturligvis også seniorer, der bruger disse sider om senior dating til at finde livets sidste kærlighed, enten efter at have lidt tabet af en ægtefælle, eller hvis man blot ønsker en ny kærlighed, hvis et gammelt forhold brast. Der er mange muligheder, også som seniorer, for at opsøge og opdage glæden ved nyforelskelse, også selvom man er 50+. Det er stadig de samme regler, der gælder for seniorer som for unge, når det kommer til dating sider, man skal være sig selv og forsøge at være sandfærdig, da andet simpelthen ikke kan betale sig i det lange løb.

Find lykken igen med senior dating

Der kan som tidligere nævnt være mange grunde til at man som senior ønsker at prøve lykken endnu engang og se om der stadig findes lykke, glæde og kærlighed til én, et sted derude i Danmark. Der findes både gratis senior dating sider, og dating sider for seniorer, hvor man med et lille månedligt kontingent kan føle sig sikker på internettet og tryg ved at blive behandlet ordentligt og med den rette respekt, man forventer når man når en vis alder. Uanset hvad man vælger vil der næsten altid være garanti for at man kan møde én, der ligesom en selv mangler lykke i livet.

Ser man på senior dating kontra dating for unge er der visse forskelle, der gør sig gældende. For unge handler det meget om udseende og at skaffe sig en hurtig scoring, hvor det for langt de fleste seniorer blot handler om at finde én, der deler ens interesser og samtaleområder, således at man kan få mange hyggelige stunder sammen og kunne dele livets erfaringer over et godt glas rødvin eller en god, varm kop kaffe eller the. Man behøver ikke være modig for at prøve senior dating – det handler bare om at være sig selv.

Brug senior dating til at komme ud af boligen i hverdagen

Ofte vil man hurtigt finde nogle at komme i snak med når man laver en profil på en eller flere af de danske senior dating sider, derfor kan man se dette som en mulighed for at komme lidt ud af sin bolig, hvis man er endt i en situation, hvor familien kun besøger én hver anden onsdag, eller at man aldrig rigtig får taget sig sammen til at komme ud og mødes med ens gamle venner, som man ofte gjorde det førhen.

Langt de fleste senior dating sider giver én muligheden for at deltage i forskellige events, hvor man kan mødes med andre seniorer og singler i ens nærmiljø, enten på en café eller i forbindelse med en fysisk aktivitet såsom en gåtur eller en tur i en forlystelsespark. På denne måde får man ikke blot muligheden for at starte en masse nye venskaber op ved at møde en masse nye mennesker, man får samtidig også muligheden for at komme lidt ud af sit hjem og opleve noget nyt. Senior dating er derfor meget andet end blot at finde en ny kæreste eller en bonusven med fordele.

Set smil på læben med senior dating online

Uanset hvilken alder man når er der stadig nogle ting, der som regel aldrig bliver lavet om på, en af disse er glæden ved at møde nye mennesker og opleve hvordan en lille uskyldig flirt kan påvirke én, så man føler sig som en genbrugsteenager igen. Der er ingen skam i livet ved at være 50+ og gå rundt på gaden med dét der nyforelskede smil, velvidende at ens flirt når har skrevet når man kommer hjem og tænder computeren, eller hvis man er smart – allerede har gjort det på ens datingapp.

Der findes mange muligheder for seniorer for at få smilet tilbage i mundvigene, senior dating er blot en af de mange muligheder man har i hverdagen for igen at føle glæden ved at have lært et eller flere nye mennesker at kende. Ofte kan dét at komme ud blandt andre i et åbent og venligt forum være nok til at live selv den mest følelsesmæssige pensionist ud af det tomme og ensomme hulrum som mange ender i, når børnene først påbegynder deres egne familier og derfor ikke længere har så meget tid til besøg.